Вітаю Вас, Абітурієнт! Реєстрація RSS

Сайт майбутніх студентів

Середа, 18.06.2025
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Питання щодо вступу
ВікторДата: П`ятниця, 19.04.2013, 18:31 | Повідомлення # 1
Студент
Група: Администраторы
Репутація: 1
Статус: Offline
Будемо раді відповісти на будь-які питання, повя'язані із процесом вступу до вишів.

АбітурієнтДата: Понеділок, 17.06.2013, 15:36 | Повідомлення # 16
Група: Гости

Я планую повторно вступити до вузу, але документи не забиратиму з того де зараз навчаюсь, заберу лише коли знатиму що поступила. Чи можна так?
І ще справку обходу по лікарям треба робити тепер нову, чи з минулого року підійде?

Lats_Dark_LordДата: Понеділок, 17.06.2013, 22:02 | Повідомлення # 17
Студент
Ти можеш так зробити, але тобі доведеться подавати копії документів (оригінал грає велику роль) і добре було б нікому не говорити, у нинішньому виші, що ти хочеш покинути його (хоча їм може бути все одно але я б не говорив).
Щодо повного обходу не впевнений(все залежить від часу дійсності справки), але нову флюорографію робити точно доведеться.

ЛенаДата: Понеділок, 17.06.2013, 22:08 | Повідомлення # 18

Підскажіть,будь-ласка. якщо я в 2011 році вступила на бюджетній основі до ВУЗу, а в цьому - за власним бажанням забрала документи, чи можу я знову вступити на бюджет з результатами ЗНО за 2011 рік?
Дякую

Lats_Dark_LordДата: Понеділок, 17.06.2013, 22:15 | Повідомлення # 19
Студент
Можеш.
http://osvita.ua/test/news/31594/ - тут є офіційна інформація, щодо умов вступу на 2013 рік.

ЛенаДата: Понеділок, 17.06.2013, 22:25 | Повідомлення # 20

питання в тому, чи можу я вступати на бюджет, якщо я вже навчалась на бюджеті неповних два роки

ВікторДата: Понеділок, 17.06.2013, 22:36 | Повідомлення # 21
Студент
Лена, згідно з законом, то - ні. Але у виші, куди Ви плануєте вступати, знати про те, що ви вже навчались на бюджеті не будуть, тому  можете подавати документи, як тільки Ви заберете їх з деканату попереднього вишу. Якщо ж раптом у виші дізнаються, що Ви вже провчились більше року, то навряд чи щось вживуть - яка їм різниця - все одно країна платить за навчання :).

Закон України "Про вищу освіту" № 2984-ІІІ. Розділ 1, стаття 4, пункт 1, абзац 2:
Цитата
Громадяни України мають право безоплатно здобувати вищу освіту в державних і комунальних вищих навчальних закладах на конкурсній основі в межах стандартів вищої освіти, якщо певний освітньо-кваліфікаційний рівень громадянин здобуває вперше. Вони вільні у виборі форми здобуття вищої освіти, вищого навчального закладу, напряму підготовки і спеціальності.  http://www.osvita.org.ua/pravo/law_05/

Тобто є певний ризик - все залежить від ставлення до цього у певному виші. Я б порадив знайти знайомих із цього вишу і запитати у них.

АбітурієнтДата: П`ятниця, 28.06.2013, 13:12 | Повідомлення # 22

Якщо я набрав по укр.мов і літературі 142 бал,математика 133(профільний 140),географія 136,5 .Мене зарахують у ВНЗ.

ВікторДата: Субота, 29.06.2013, 16:27 | Повідомлення # 23
Студент
Цитата (Абітурієнт)
Якщо я набрав по укр.мов і літературі 142 бал,математика 133(профільний 140),географія 136,5 .Мене зарахують у ВНЗ.

Дивлячись у який. Ще грає роль бюджетна або контрактна форма навчання. Подивіться минулорічну та позаминулоічну статистику вступу.

НастяДата: Неділя, 30.06.2013, 13:36 | Повідомлення # 24

Скажіть, будь ласка, якщо я подаю документи для вступу в один вуз на 3 спеціальності, то на кожну спеціальність треба подавати, окрім копій документів і мед.довідок, 6 фотокарток, папку і 2 конверти? Потрібно роздрукувати з інформаційної сторінки результати і подавати їх у кожен вуз чи досить копії лише сертифіката?(просто про те, що треба подавати результати на сайтах вузів не написано, тому й питаю).

ВікторДата: Неділя, 30.06.2013, 16:54 | Повідомлення # 25
Студент
Зазвичай необхідно подавати повний комплект документів лише для певного факультету, тобто якщо, наприклад, 2 спеціальності з одного факультету, то потрібен лише один комплект. Якщо ж 3 спеціальності на 3х різних факультетах, то Вам необхідно подати 18 фотокарток 6 конвертів і тд.
Я б порадив результати з інформаційної сторінки та копії/оригінал сертифікатів, незважаючи на те, що у приймальній комісії все одно перевірять Вас на основі бази.

АбітурієнтДата: Вівторок, 02.07.2013, 11:12 | Повідомлення # 26

Якщо хочеш подати документи на денну і заочну форму, то про це треба вказати у заяві?

АбітурієнтДата: Вівторок, 02.07.2013, 22:02 | Повідомлення # 27

Так, у заяві є опція вибору форми навчання. Але необхідно обрати або денну, або заочну.

АбітурієнтДата: Вівторок, 02.07.2013, 22:09 | Повідомлення # 28

В смислі - обрати? А якщо я хочу спробувати пройти і на денну, і на заочну, а потім куди пройду, туди й піти? То ж різні списки створюються?

АбітурієнтДата: Вівторок, 09.07.2013, 22:43 | Повідомлення # 29

я подав вже документи в 5 вузів...чи можу я забрати документи з одного вузу і подати в і нший 5????

АбітурієнтДата: Середа, 10.07.2013, 11:58 | Повідомлення # 30

Цитата (Абітурієнт)
я подав вже документи в 5 вузів...чи можу я забрати документи з одного вузу і подати в і нший 5????

Так, можете.

• Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук: