Питання щодо вступу
|
|
Віктор | Дата: П`ятниця, 19.04.2013, 18:31 | Повідомлення # 1 |
Студент
Група: Администраторы
Репутація: 1
Статус: Offline
| Будемо раді відповісти на будь-які питання, повя'язані із процесом вступу до вишів.
|
|
| |
Абітурієнт | Дата: Четвер, 11.07.2013, 11:16 | Повідомлення # 31 |
Група: Гости
| Користуюсь пільгою позаконкурсного вступу, подаю документи до внз на три напрямки (спеціальності), чи буду в конкурі на трьох напрямках (спеціальностях) проходити позаконкурсом? Дякую.
|
|
| |
Абітурієнт | Дата: Четвер, 11.07.2013, 13:18 | Повідомлення # 32 |
| якi потрiбнi конверти для вступу до ВУЗу? яка папка? скiльки потрiбно марок на конверт? i взагалi навiщо конверти??
|
|
| |
Абітурієнт | Дата: Четвер, 11.07.2013, 19:37 | Повідомлення # 33 |
| Цитата (Абітурієнт) Користуюсь пільгою позаконкурсного вступу, подаю документи до внз на три напрямки (спеціальності), чи буду в конкурі на трьох напрямках (спеціальностях) проходити позаконкурсом? Дякую. Так, Ваша пільга діє на кожному напрямку.
|
|
| |
Віктор | Дата: Четвер, 11.07.2013, 19:40 | Повідомлення # 34 |
Студент
| Цитата (Абітурієнт) якi потрiбнi конверти для вступу до ВУЗу? яка папка? скiльки потрiбно марок на конверт? i взагалi навiщо конверти?? Звичайні конверти розміру A5. Папка для паперу повинна бути приблизно такою:
Конверти необхідні для того, щоб вислати Вам повідомлення про зарахування до вишу.
|
|
| |
Абітурієнт | Дата: Четвер, 11.07.2013, 21:32 | Повідомлення # 35 |
| Привіт) мене цікавить, якщо я навчаюсь стаціонарно на державній формі, але хочу перевестись на платну заочну, чи зможу я ще раз поступити на державну в інший ВУЗ???
|
|
| |
Віктор | Дата: Четвер, 11.07.2013, 23:13 | Повідомлення # 36 |
Студент
| Цитата (Віктор) Згідно з законом, то - ні. Але у виші, куди Ви плануєте вступати, знати про те, що ви вже навчались на бюджеті не будуть, тому можете подавати документи, як тільки Ви заберете їх з деканату попереднього вишу. Якщо ж раптом у виші дізнаються, що Ви вже провчились більше року, то навряд чи щось вживуть - яка їм різниця - все одно країна платить за навчання :). Закон України "Про вищу освіту" № 2984-ІІІ. Розділ 1, стаття 4, пункт 1, абзац 2: ЦитатаГромадяни України мають право безоплатно здобувати вищу освіту в державних і комунальних вищих навчальних закладах на конкурсній основі в межах стандартів вищої освіти, якщо певний освітньо-кваліфікаційний рівень громадянин здобуває вперше. Вони вільні у виборі форми здобуття вищої освіти, вищого навчального закладу, напряму підготовки і спеціальності. http://www.osvita.org.ua/pravo/law_05/ Тобто є певний ризик - все залежить від ставлення до цього у певному виші. Я б порадив знайти знайомих із цього вишу і запитати у них. PS. Я вже відповідав на схоже питання.
|
|
| |
Абітурієнт | Дата: Четвер, 18.07.2013, 22:36 | Повідомлення # 37 |
| Я подав заявку до вузу в електронному варіанті. Через декілька годин я вирішив змінити своє рішення. На сайті було написано, що моя заявка прийняна, але не розглянута комісією (Статус: Зареєстровано в ЄДЕБО). ще була можливісті скасувати заявку, тому я без вагань її скасував (Статус: Скасовано абітурієнтом ). - На сайті в розділі питання/відповіді написано, що можна скасовувати заяву поки діє така функція, а от скільки спроб залишиться - не написано. Наприклад, я подав ще в 1 вуз - статус змінився на "Допущено до конкурсу" і функція скасувати заявку зникла. Блок на сайті, в якому було написано про вуз, який я скасував, не зник: в ньому просто написано "Скасовано абітурієнтом". - Питання: Чи можу я в цей вуз подати документи на 3 напрямки, якщо я один скасував? Чи в мене залишилося 2?
|
|
| |
Абітурієнт | Дата: Четвер, 18.07.2013, 23:44 | Повідомлення # 38 |
| Звичайно можете, оскільки це чітко описано у правилах прийому, а електронний вступ - це лише інструмент.
|
|
| |
Абітурієнт | Дата: Середа, 31.07.2013, 11:39 | Повідомлення # 39 |
| Я подала заявку до вузу в електронному варіанті. Статус: Допущено до конкурсу. Тепер хотіла б змінити вуз. Чи можливо забрати електронну заяву з попереднього вузу?
|
|
| |
ninok23 | Дата: П`ятниця, 04.07.2014, 13:23 | Повідомлення # 40 |
Студент
Група: Пользователи
Репутація: 0
| я випускниця Ківерцівського коледжу скажіть можу я вступити в рівненьський гуманітарний на каф. біології без зно по співбесіді
|
|
| |
TochKa | Дата: Середа, 30.07.2014, 11:32 | Повідомлення # 41 |
Студент
| Чи припиняється участь абітурієнта в конкурсі на інші спеціальності і в інші вузи після того як в пешому етапі він був рекомендований до зарахування і подав оригінали документів.
|
|
| |
@DASHA@ | Дата: Понеділок, 18.08.2014, 16:27 | Повідомлення # 42 |
Студент
| Нещодавно дізналася, що в моєму виші є альтернатива ЗНО! Як на мене це класний спосіб вступити у виш, якщо ти не здав з якихось причин тестування. Найкрутіше те, що тут можна перездати ЗНО, якщо ти набрав недостатню кількість балів з профілюючого предмету! О це я розумію люди в МАУП ідуть у ногу із часом!
|
|
| |
dayanasoloshyk | Дата: Четвер, 11.05.2017, 13:02 | Повідомлення # 43 |
Студент
| Які найпрестижніші економічні університети в Україні?
|
|
| |
bodastudent22 | Дата: Середа, 21.06.2017, 20:47 | Повідомлення # 44 |
Студент
| Добрий день.Планую вступати на it технології,але маю складнощі з математикою,прошу сказати,чи багато уваги приділяється математиці і чи важко її вчити.Дякую
|
|
| |
bigdan2066 | Дата: Четвер, 03.08.2017, 17:33 | Повідомлення # 45 |
Студент
| Скажите пожалуйста какие вступительные экзамены в ВПУ 33 в Киеве???
|
|
| |