Вітаю Вас, Абітурієнт! Реєстрація RSS

Сайт майбутніх студентів

Четвер, 19.06.2025
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Питання щодо вступу
ВікторДата: П`ятниця, 19.04.2013, 18:31 | Повідомлення # 1
Студент
Група: Администраторы
Репутація: 1
Статус: Offline
Будемо раді відповісти на будь-які питання, повя'язані із процесом вступу до вишів.

АбітурієнтДата: Четвер, 11.07.2013, 11:16 | Повідомлення # 31
Група: Гости

Користуюсь пільгою позаконкурсного вступу, подаю документи до внз на три напрямки (спеціальності), чи буду в конкурі на трьох напрямках (спеціальностях) проходити позаконкурсом? Дякую.

АбітурієнтДата: Четвер, 11.07.2013, 13:18 | Повідомлення # 32

якi потрiбнi конверти для вступу до ВУЗу? яка папка? скiльки потрiбно марок на конверт? i взагалi навiщо конверти??

АбітурієнтДата: Четвер, 11.07.2013, 19:37 | Повідомлення # 33

Цитата (Абітурієнт)
Користуюсь пільгою позаконкурсного вступу, подаю документи до внз на три напрямки (спеціальності), чи буду в конкурі на трьох напрямках (спеціальностях) проходити позаконкурсом? Дякую.

Так, Ваша пільга діє на кожному напрямку.

ВікторДата: Четвер, 11.07.2013, 19:40 | Повідомлення # 34
Студент
Цитата (Абітурієнт)
якi потрiбнi конверти для вступу до ВУЗу? яка папка? скiльки потрiбно марок на конверт? i взагалi навiщо конверти??

Звичайні конверти розміру A5.
Папка для паперу повинна бути приблизно такою:

Конверти необхідні для того, щоб вислати Вам повідомлення про зарахування до вишу.

АбітурієнтДата: Четвер, 11.07.2013, 21:32 | Повідомлення # 35

Привіт) мене цікавить, якщо я навчаюсь стаціонарно на державній формі, але хочу перевестись на платну заочну, чи зможу я ще раз поступити на державну в інший ВУЗ???

ВікторДата: Четвер, 11.07.2013, 23:13 | Повідомлення # 36
Студент
Цитата (Віктор)
Згідно з законом, то - ні. Але у виші, куди Ви плануєте вступати, знати про те, що ви вже навчались на бюджеті не будуть, тому  можете подавати документи, як тільки Ви заберете їх з деканату попереднього вишу. Якщо ж раптом у виші дізнаються, що Ви вже провчились більше року, то навряд чи щось вживуть - яка їм різниця - все одно країна платить за навчання :). Закон України "Про вищу освіту" № 2984-ІІІ. Розділ 1, стаття 4, пункт 1, абзац 2: ЦитатаГромадяни України мають право безоплатно здобувати вищу освіту в державних і комунальних вищих навчальних закладах на конкурсній основі в межах стандартів вищої освіти, якщо певний освітньо-кваліфікаційний рівень громадянин здобуває вперше. Вони вільні у виборі форми здобуття вищої освіти, вищого навчального закладу, напряму підготовки і спеціальності.  http://www.osvita.org.ua/pravo/law_05/ Тобто є певний ризик - все залежить від ставлення до цього у певному виші. Я б порадив знайти знайомих із цього вишу і запитати у них.

PS. Я вже відповідав на схоже питання.

АбітурієнтДата: Четвер, 18.07.2013, 22:36 | Повідомлення # 37

Я подав заявку до вузу в електронному варіанті. Через декілька годин я вирішив змінити своє рішення. На сайті було написано, що моя заявка прийняна, але не розглянута комісією (Статус: Зареєстровано в ЄДЕБО). ще була можливісті скасувати заявку, тому я без вагань її скасував (Статус: Скасовано абітурієнтом ).
-
На сайті в розділі питання/відповіді написано, що можна скасовувати заяву поки діє така функція, а от скільки спроб залишиться - не написано. Наприклад, я подав ще в 1 вуз - статус змінився на "Допущено до конкурсу" і функція скасувати заявку зникла. Блок на сайті, в якому було написано про вуз, який я скасував, не зник: в ньому просто написано "Скасовано абітурієнтом".
-
Питання:
Чи можу я в цей вуз подати документи на 3 напрямки, якщо я один скасував? Чи в мене залишилося 2?

АбітурієнтДата: Четвер, 18.07.2013, 23:44 | Повідомлення # 38

Звичайно можете, оскільки це чітко описано у правилах прийому, а електронний вступ - це лише інструмент.

АбітурієнтДата: Середа, 31.07.2013, 11:39 | Повідомлення # 39

Я подала заявку до вузу в електронному варіанті. Статус: Допущено до конкурсу. Тепер хотіла б змінити вуз. Чи можливо забрати електронну заяву з попереднього вузу?

ninok23Дата: П`ятниця, 04.07.2014, 13:23 | Повідомлення # 40
Студент
Група: Пользователи
Репутація: 0
я випускниця Ківерцівського коледжу скажіть можу я вступити в рівненьський гуманітарний на каф. біології без зно по співбесіді

TochKaДата: Середа, 30.07.2014, 11:32 | Повідомлення # 41
Студент
Чи припиняється участь абітурієнта в конкурсі на інші спеціальності і в інші вузи після того як в пешому етапі він був рекомендований до зарахування  і подав оригінали документів.

@DASHA@Дата: Понеділок, 18.08.2014, 16:27 | Повідомлення # 42
Студент
Нещодавно дізналася, що в моєму виші є альтернатива ЗНО! Як на мене це класний спосіб вступити у виш, якщо ти не здав з якихось причин тестування. Найкрутіше те, що тут можна перездати ЗНО, якщо ти набрав недостатню кількість балів з профілюючого предмету! О це я розумію люди в МАУП ідуть у ногу із часом!

dayanasoloshykДата: Четвер, 11.05.2017, 13:02 | Повідомлення # 43
Студент
Які найпрестижніші економічні університети в Україні?

bodastudent22Дата: Середа, 21.06.2017, 20:47 | Повідомлення # 44
Студент
Добрий день.Планую вступати на it технології,але маю складнощі з математикою,прошу сказати,чи багато уваги приділяється математиці і чи важко її вчити.Дякую

bigdan2066Дата: Четвер, 03.08.2017, 17:33 | Повідомлення # 45
Студент
Скажите пожалуйста какие вступительные экзамены в ВПУ 33 в Киеве???

• Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук: