Вітаю Вас, Абітурієнт! Реєстрація RSS

Сайт майбутніх студентів

П`ятниця, 20.06.2025
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Ваш майбутній виш
ВікторДата: П`ятниця, 19.04.2013, 18:36 | Повідомлення # 1
Студент
Група: Администраторы
Репутація: 1
Статус: Offline
Який вищий навчальний заклад Ви обрали і чому?

МиколаДата: Четвер, 25.04.2013, 21:30 | Повідомлення # 2
Група: Гости

Планую вступати до КПІ, на ІПСА, напрямок - "Системний аналіз". Мені порадила сестра, яка нещодавно закінчила навчання у КПІ і успішно працює системним аналітиком у компанії epam.

Кіт МиколкаДата: Четвер, 25.04.2013, 22:02 | Повідомлення # 3

СумДУ - для найрозумніших

Lats_Dark_LordДата: Четвер, 25.04.2013, 22:04 | Повідомлення # 4
Студент
Цитата (Кіт Миколка)
СумДУ - для найрозумніших
dry wink

ГістьДата: Четвер, 25.04.2013, 22:05 | Повідомлення # 5

Чи реально вступити до КПІ, ФІОТ на напрямок "Комп'ютерні науки", якщо у мене приблизно буде 720-730 балів?

Lats_Dark_LordДата: Четвер, 25.04.2013, 22:11 | Повідомлення # 6
Студент
НІ

ВікторДата: Четвер, 25.04.2013, 22:15 | Повідомлення # 7
Студент
http://kpi.ua/score-12
Згідно з минулорічною статистикою, то ні. Але все змінюється з року в рік. До того ж кількість абітурієнтів у минулому році була меншою. У вас, на мою думку, є всі шанси.

ГістьДата: Понеділок, 13.05.2013, 23:11 | Повідомлення # 8

Цитата (Микола)
Планую вступати до КПІ, на ІПСА, напрямок - "Системний аналіз".

Не вступай на системний аналіз! Комп'ютерні науки набагато краще!

LediДата: Четвер, 18.07.2013, 18:28 | Повідомлення # 9
Студент
Група: Пользователи
Репутація: 0
Які шанси вступу, якщо займатися на підготовчих курсах при КПІ?

АбітурієнтДата: Четвер, 18.07.2013, 23:45 | Повідомлення # 10

Ledi, Ви отримаєте +20 балів до вашого поточного рейтингу. Шанси будуть залежати від Вашої позиції у рейтингових списках.

@DASHA@Дата: Понеділок, 04.08.2014, 14:13 | Повідомлення # 11
Студент
Взагалі спершу я обрала місто – приїхала до Києва услід за своїм коханням. А потім, побачивши у метро рекламу МАУП, прийшла до Академії і вже не змогла залишити її. Спочатку перші пів року я адаптувалася, придивлялася. У школі я була активісткою, тож і тут, у вищій школі, прагнула проявити себе. Першим таким проявом стала участь у конкурсі «Студентська красуня МАУП». А потім події йшли одне за одним, я намагалася в усіх брати участь і мене захопило добре організоване студентське дозвілля в Академії.

myalkovskyyДата: Субота, 01.08.2015, 10:01 | Повідомлення # 12
Студент
Додаткові можливості для вступників! На напрям "Міжнародна інформація" Львівської політехніки можна подавати сертифікати ЗНО за вибором з історії України або МАТЕМАТИКИ!

Бажаючі навчатися за напрямом "Міжнародна інформація" у Львівській політехніці можуть обрати денну або ЗАОЧНУ(100 місць) форми навчання!

DeimosДата: Середа, 01.06.2016, 17:34 | Повідомлення # 13
Студент
Всім привіт! Якщо ще хтось не визначився куди йому поступати можу порадити напрямок Управління Інформаційною безпекою(Вінницький Технічний Університет). 
Із особистого опиту можу сказати що навчатися тут досить комфортно. Викладачі освічені люди, які слідкують за новинками у своїх напрямках і навчають їх студентів. Також є досить велика лабораторія в якій наглядно можна побачити якими приладами відбувається сучасний захист інформації.
Якщо комусь цікаво заходьте на сайт і ознайомтесь з усім більш детально.
http://ub.vntu.net

yulia_myskoДата: Неділя, 12.06.2016, 20:45 | Повідомлення # 14
Студент
У Вінницькому національному технічному університеті є чудова спеціальність «Управління інформаційною безпекою». Лабораторні та практичні заняття проводяться, зокрема, в комп’ютерних класах IT Академії Microsoft і з використанням кластерних технологій, на сучасному мережевому обладнанні в комп’ютерних лабораторіях Мережевої Академії Cisco, а також в науково-дослідних лабораторіях технічного захисту інформації на сучасному вимірювальному та пошуковому обладнанні з використанням спеціалізованого програмного забезпечення. 
Викладання здійснюється співробітниками Центру інформаційних технологій і захисту інформації, які пройшли різного роду міжнародні сертифікації викладачів від компаній Microsoft та Cisco, а також атестацію по захисту інформації з отриманням відповідних сертифікатів державного зразка. 
Якщо ви плануєте пов’язати життя з інформаційними технологіями, тут будуть найкращі умови для успішного старту. 
Студентам, які навчаються за цим напрямом надаються сучасні знання та навички проектування і впровадження систем захисту інформації на підприємствах, установах і організаціях. При цьому поглиблено вивчається математичний, програмний, мережевий, технічний, а також правовий і організаційний захист інформації. 

Предмети ЗНО: українська мова та література, математика, фізика або іноземна мова. 
Більше інформації ви можете дізнатись тут: 
http://ub.vntu.net/ Тут є вся інформація про викладачів, навчання, переваги спеціальності. 
http://vk.com/ub_vntu Це наша група у соц мережі. 
Якщо є запитання пишіть, буду рада відповісти!

GUITAR-HEROДата: Понеділок, 20.06.2016, 12:20 | Повідомлення # 15
Студент
Ще не обрав для себе спеціальність? 
Тоді, в нас є пропозиція, від якої ти будеш не взмозі відмовитись! 
Запрошуємо абітурієнтів на навчання а напрямом підготовки 170103 «Управління інформаційною безпекою», яка базується на «Центрі інформаційних технологій і захисту інформації» до Вінницького Національного Технічного Університету. 
Викладання і забезпечення навчального процесу за напрямом 170103 «Управління інформаційною безпекою» здійснюється співробітниками Центру інформаційних технологій і захисту інформації, які пройшли різного роду міжнародні сертифікації викладачів від компаній Microsoft та Cisco, а також атестацію по захисту інформації з отриманням відповідних сертифікатів державного зразка. 
Студентам, які навчаються за напрямом підготовки 170103 «Управління інформаційною безпекою» надаються сучасні знання та навички проектування і впровадження систем захисту інформації на підприємствах, установах і організаціях. При цьому поглиблено вивчається математичний, програмний, мережевий, технічний, а також правовий і організаційний захист інформації. 
Більше інформації можна дізнатись тут:http://ub.vntu.net/ 
UKRAINE.com.ua : поздравляем, сайт создан! 
vntu.net

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: